Bevásárlókosár

Kategóriák

Nyitva tartás

 

Hírlevél

Akciós termékek

Termék ajánló


Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logoWebáruház bérlés

Akai Pro MPK Mini Play Kontroller

Billentyűsök / Master keyboardok / Azonosító: 05883

42.999 Ft
db

A kicsinyítés sosem hátrány - így van ez az AKAI Pro MPKmini szériájával is. A gyártó legújabb dobása az önálló (számítógép nélküli) működésre képes MPKmini PLAY.

Ultra-hordozható és a korábbi nagy sikerű MPK mini alapjain működő pöttömnyi vezérlő- (és most már) hangkeltő eszköz. Az egyik fő jellemzője, hogy 128 db saját beépített hanggal rendelkezik (plussz 10 dob-kit), amelyek megszólaltatásához (a saját hangszóróján) elég mindössze 3 db AA ceruzaelem és órákig játszhatunk vele.

Ehhez párosul még nyolc darab háttérvilágítással rendelkező MPC dobpad és egy 4 irányú joystick a könnyebb vezérléshez. A 4 forgópotméterrel a hangbankon belüli navigálást és a hangminták paramétereit lehet állítani - így a gyári 128 hangmintából elég sok különleges hangzást lehet még pluszban kitekerni. 3.5 mm-es jack kivezetésén keresztül fejhallgatóban is élvezhetjük performanszunkat, vagy ugyanezen kijáraton keresztül nagyobb hangrendszerre is kapcsolható.

MIDI funkcionalitása megegyezik a korábbi modellekével, azaz bármilyen MIDI-képes DAW-ot vezérelni lehet vele az USB-kapcsolaton keresztül. Plusz extra a lábpedál bemenet, mellyel játékunkat még változatosabbá tehetjük. OLED kijelzőjén minden fontos információt tudat velünk az eszköz - akár válogatunk a hangminták között, akár paramétert állítunk. Számítógéppel való működtetéséhez minimális gépigényeket írt a gyártó: többmagos CPU, 2 GB RAM, ASIO driver és Win7 vagy későbbi; Intel CPU MAC, 2 GB RAM és (ajánlott) 10.7-es rendszer vagy újabb.

Gyártó: Akai

Kulcsszavak: Akai, Pro, MPK, Mini, Play, Kontroller, önálló,Megtekintve: 685HÍRLEVÉLAdatvédelem    ÁSzF. Szerződési feltételek

SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés