webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Bevásárlókosár

Hírlevél

Termék ajánló

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logoWebáruház bérlés
Alesis - V Mini
Mennyiség: db
Nyomtatás Küldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseÁrfigyelő
 A zenei producerek építőkövei

Az Alesis V Mini egy intuitív, hordozható MIDI kontroller, amivel nagyszerűen irányíthatod zenei szoftvered. A 25 kisméretű, velocity-érzékeny billentyű és az oktávváltó gombok segítségével a teljes zenei skálát elérheted, hogy könnyedén feljátszhass melódiákat. A V Mini négy forgó potmétert is tartalmaz effektek és virtuális hangszerek vezérléséhez. A négy velocity-érzékeny, háttérvilágítású pad clip-ek indításához vagy ujjjdoboláshoz nyújt segítséget. Mindezek mellett pitch-, moduláció- és sustain gombok is rendelkezésre állnak az expresszív játék kifejezésére.

Plug?n play hardware

A V Mini zökkenőmentesen csatlakoztatható a legtöbb zenei szoftverhez. Egyszerű USB kapcsolaton keresztül kommunikál Mac vagy PC számítógépünkkel, nem szükséges más kábel. A gombokat és a padokat kék világítással látták el a vizuális visszajelzés érdekében. Ezenfelül a V Mini kompakt kialakítása értékessé teszi utazás során, vagy kisméretű stúdióban.

Tartozék Xpand!2

A V Mini az AIR Music Tech Xpand!2 szoftverével kerül a boltokba, ami egy széleskörű virtuális hangszer, több mint 2000 prémium hanggal, az akusztikus hangszereken át a futurisztikus szintetizátorokig. A hangszer bármelyik DAW szoftverrel együttműködik, így azonnal elkezdhetjük a munkát a V Minivel.


Gyártó: Alesis

Kulcsszavak: alesis, v, mini

Megtekintve: 377
Nyomtatás Küldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseÁrfigyelő


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Adatvédelem    ÁSzF. Szerződési feltételek
lábléc