Bevásárlókosár

Kategóriák

Nyitva tartás

 

Hírlevél

Termék ajánló


Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logoWebáruház bérlés

Yamaha Tyros 5-76 szintetizátor Tyros-5 - KIFUTOTT TERMÉK!

Kifutott termékek / Azonosító: 03543

0 Ft
db

Yamaha TYROS-5 76:

kisérőautomatikás munkaállomás: Az egyik legprofibb zenei munkaállomás ötödik generációjának 76 billentyűs változata. Több, mint 300 új hangzás, Super Articulation technológia, 40 audio stílus, köztük élőben, híres zenészek által feljátszott részek, Ensemble Voice funkció, amely egy instrumentális kvartett játékát modellezi, "Organ World" a tökéletes orgona hangzásért, szerkeszthető effekt egység, audio funkciók - Pitch Shift, Time Scretch, Vocal Cancel, Audio Multi Pads, hozzáadott Cross Fader, exkluzív "Titanium" szín, vezeték nélküli kapcsolat és még jó néhány különlegesség, ami a profi munkaállomások között is a csúcsra repíti a Tyros-t.1.259.900,– Ft  

 

További információk


A Yamaha régóta várt zászlóshajója a Tyros 5 "The Power of Reality" szlogennel végre megérkezett. A fejlesztők ezúttal hallgattak a világszerte nagyon aktív fórumokban megjelent megjegyzésekre is, ezért a Tyros a szokásosnál több javításon esett át.

Új dizájn


02-detail.jpg A Tyros 5 formaterve is jelentősen megváltozott. Azon kívül, hogy még egy kicsivel könnyebb lett, mint az elődei, új "Titanium" színt is kapott, ami még elegánsabbá teszi. A hangszer ennek köszönhetően úgy néz ki, mintha fémből Öntötték volna, így az ellegancia mellett a felhasznált modern technológia is azonnal látszik rajta. A termék ezúttal is választható 61 és 76 billentyűs változatban.

Tyros 5 érintő képernyővel. Vagy mégsem?


Dotykovydisplej.jpg Sokan szívesen fogadták volna az érintő képernyős megoldást, de a Yamaha, a parázs vitákat követően végül mégis a klasszikus, gombos vezérlést alkalmazta, hogy a korábbi verziók felhasználói ne kényszerüljenek újra a használati útmutatók fölé görnyedni, hanem azonnal és félelmek nélkül elkezdhessék használni az új Tyros 5-öt. Ez a lépés is a céghez beérkezett véleményeknek köszönhető, nem a Yamaha önkényes döntése volt.

A Tyros 5 új hangzásai


Ön is szereti azt bizonyos természetes kis "koszt" a valódi akusztikus hangszerek hangjában? Arra gondolunko, mikor a szaxofonon glissando-t játszunk, vagy klarinétos két hang között levegőt vesz, a pergő hangja minden ütésnél egy kicsit eltérő, gitározás közben pedig időnként a fa is "közbeszól". Ha ez Önnek is elengedhetetlen, a Tyros 5-öt pontosan Önnek találták ki. Több, mint 300 hangzás tartalmazza az új AEM (Articulation Element Modeling) technológiát, amely reprodukálja a korábban említett technikákat. Az AEM valós időben kiválasztja a legoptimálisabb hangot az óriási adatbázisból.

Hiányoznak Önnek az olyan különleges hangszerek hangjai, mint a cimbalom, a balalajka, az olasz bandoneon, vagy a doromb? Jó lenne, ha rendelkezésre állna néhány klasszikus stílus, mint például a polka, a keringő vagy a csárdás? Ezeknek mostantól semmi nem szabhat gátat, hiszen a Tyros 5 nyitott rendszere lehetővé teszi új stílusok letöltését és telepítését, így évek múltán sem kell még újabb, még drágább hangszer vásárlásán gondolkodnia. Az említett hangzásokról bővebb információt a http://www.yamahamusicsoft.com oldalon talál.

Tyros 5 Ensemble Voice


Ensembles.jpg Forradalmian új találmány, ami a Tyros 5-el történő játékot még realisztikusabbá teszi. A vonós, vagy fúvós négyesek hangjai még soha nem hangzottak ennyire természetesen. Mind a négy hangszer egyszerre szólal meg egy gombnyomásra de a hangolásuk és a hangszínük egy kicsit mégis eltér, ennek köszönhetően a kapott hangzás hihetetlenül autentikus lesz.

Tyros 5 és az audio stílusok


Mi lehet autentikusabb, mint a klasszikus hangszereken történő játék? Ez inspirálta a Tyros 5 fejlesztőit, amikor bevezették ezt az újítást, az "Audio Styles"-t. A hangszer több, mint 40 stílusához hozzáadták azokat a profi zenészek által felvett sávokat, amelyeket különböző stúdiókban rögzítettek, megőrizve ezzel az apró nüanszokat, amelyek egyik billentyűs hangszer sem tudott visszaadni. Eddig. A megújult Time Stretch technológia gondoskodik arról is, hogy az audio stílusok tempóját és hangolását minőségromlás nélkül változtathassuk.

A Tyros 5 egyedülálló stúdió effektjei


Mindig csodálkozott, milyen egyszerűen varázsolnak a stúdiókban  különböző effektek hozzáadásával egy egyszerű hangszer hangjából briliáns hangzást? Mától ezért sem kell a stúdióba menni, hiszen a Tyros 5 maga a stúdió. Az effektprocesszorok még soha nem voltak ilyen fejlettek, mint a legújabb Tyros-ban.
Distortion03.jpg Effects 01.jpg Effects 02.jpg realreverb.jpg Organ04.jpg

Tyros 5 és további újdonságok


organ01.jpg Organ World új orgona hangokkal (Home, Concert, Theatre Organ, Vintage és Euro)
Split Feature - lehetővé teszi az akkord játékot és a stílusok vezérlését jobb kézzel, míg bal kézzel a basszus hangokkal variálhatunk.
Vocal Cancel - hatékonyan elnyomja az ének, vagy a szóló hangszer sávját, az így kapott audio fájl pedig tökéletesen használható karaoké célokra.

Time Stretch és Pitch Shift


Minden énekesnek más a hangterjedelme. A Yamaha Tyros 5 Pitch Shift funkciójának köszönhetően transzponálhatja az audio fájlt a tempó változása nélkül, ugyanakkor a Time Stretch lelassítja, vagy felgyorsítja a dalt a hangolás változtatása nélkül.

Record Styles


A kedvenc stílusait feljátszhatja, sőt, akár fel is használhatja őket az előadások során.
Panel Lock - megakadályozza a nem kívánt módosításokat.
4 x Sub OUT - lehetővé teszi 4 sáv, vagy 4 sávcsoport küldését a keverőbe, vagy monitorba.
Vocal Harmony 2 - hozzáad az énekhez további 3 vokál sávot. A mikrofont egyszerűen beállíthatja a főmenüből, a kellemes grafikával segített kezelő felület segítségével könnyen kísérletezhet az ének és további vokál sávok elrendezésével.

Crossfader


Crosfader.jpg
Szintre hozza a hangerőt a MIDI és az audio fájl között.

Audio Link Multi Pad - lehetővé teszi audio fájlok feljátszását, ezek transzponációját és a tempóváltásokat. A fő kezelőfelület is átdolgozáson esett át, az összes fontos funkció azonnal elérhető, az ikonok pedig új dizájnt kaptak.
A Tyros 5 még több örömet okoz, ha csatlakoztatja hozzá iPad/iPhone/iPod Touch készülékét. A hangszerrel és az applikációkkal történő játék még soha nem volt ennyire érdekes.Gyártó: YAMAHA

Kulcsszavak: yamaha, tyros, szintetizátor, tyros5Megtekintve: 565


HÍRLEVÉLAdatvédelem    ÁSzF. Szerződési feltételek

SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés