Bevásárlókosár

Kategóriák

Nyitva tartás

 

Hírlevél

Termék ajánló


Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logoWebáruház bérlés

VOX StompLab IB Modellezéses basszusgitár effektprocesszor

Gitárok / Gitár multieffektek / Azonosító: 02929

25.900 Ft
db
Erőteljes hangzás és elegáns megjelenés! Az új StompLab sorozat - a multi-effektek új generációja

Áttekintés

Összesen 100 preset program olyan stílus-kategóriákba rendezve, mint a Rock, Blues, Metal, és a Pop
Interfészként is használható; a kezdő felhasználók is gyorsan elérhetik a kívánt hangzást!
A StompLab IG 103 modellezéses effektet tartalmaz, a StompLab IIG-ben ebből 104, a StompLab IB-ben 60, a StompLab IIB-ben pedig 61 található.
Az egyes effekt modellek a világszerte elismert VT+ sorozat erősítőmodelljeinek, valamint a ToneLab sorozat multi-effekt egységének motorját használják.
20 saját felhasználói program szerkesztése és tárolása.
Egyidőben 8 effekt modell használható
A korábbi effektekhez képest elképzelhetetlenül elegáns megjelenés.
A StompLab IIG és a IIB Expression pedáljának segítségével effekt paramétereket, például Wah effektet és hangerőt vezérelhet.
A tápellátás két féle módon, elemekről vagy AC adapterről (külön kell megvásárolni) történhet.
Beépített automatikus, kromatikus hangoló, Bypass és Mute funkcióval.

A StompLab sorozatú pedálok megjelenésével az erőteljes hangzás előállítására szolgáló kis méretű, letisztult formájú, fémházas effektek új generációját ismerhetjük meg. A különféle hangzások stílus kategóriákba - például Rock, Blues, stb. - vannak rendezve, így még a kezdő felhasználók is könnyedén betölthetik a kívánt hangot. A gitárosoknak készült StompLab IG és a basszusgitárosok számára tervezett StompLab IB mellett a sorozat másik két tagja, a StompLab IIG és IIB egy-egy Expression pedállal is kiegészült. A tökéletes megjelenésnek, valamint a kiváló hangminőségnek köszönhetően biztosak vagyunk abban, hogy a StompLab sorozat az elkövetkező években a gitárosok és basszusgitárosok nélkülözhetetlen társa lesz.

Lássuk a hangzásokat!

A multi-effekt a tisztától a torzított hangzásig az effektek hihetetlenül széles választékát nyújtja, ezek száma már önmagában is megdöbbentő. Bár a hangzások nagy mennyisége számtalan előnnyel jár, a kezdő felhasználók elveszhetnek a bőség zavarában. A StompLab sorozatot úgy tervezték, hogy akár a kezdő zenészek számára is egyszerűen használható legyen. Mivel a programok neve utal arra a zenei stílusra (Rock, Blues, stb.) amelyhez a leginkább használható, pusztán a nevek alapján könnyedén megtalálhatja a megfelelő hangzást. A zenei stílusok tíz csoportba vannak kategorizálva, ezek között a kategóriák között a hagyományos stílusoktól a furcsa, szokatlan hangzások gyüjteményéig, minden megtalálható. Az egyes kategóriáknak tíz változata van, így biztos, hogy megtalálja amit keres.

Készítsen saját hangzásokat!

Csak játszani az előre beállított hangokon nagyon jó dolog, de időnként előfordulhat, hogy szeretne néhány eredeti, saját hangzást is készíteni. A StompLab IG 103, a StompLab IIG A 104, a StompLab IB 60, a StompLab IIB pedig 61 effekt modellt tartalmaz. Az effektek Pedal, Amp (erősítő), Drive (torzító), Cabinet (hangláda), Modulation, Delay, és Reverb effektként vannak kategorizálva. A zajcsökkentővel együtt egyidőben legfeljebb 8 effektet használhat. Minden effekt típusnak több paramétere van, ezek változtatásával tökéletes hangzást állíthat be. Az egyes effekt modellek a világszerte elismert VT+ sorozat erősítőmodelljeinek, valamint a ToneLab sorozat multi-effekt egységének motorját használják és ez már önmagában is minőségi garancia. A saját készítésű felhasználói (User) programokat 20 memóriahelyre tárolhatja el.

Szemet gyönyörködtető megjelenés!

A StompLab sorozat darabjainak körültekintő tervezése nem csak a hangzásra, hanem az esztétikai megjelenésre is vonatkozik. A nagyszerű fémes kivitel gyönyörködteti a szemet. A pedál a hagyományos VOX Wah pedálra emlékeztet és ez egyben inspirál is. A StompLab sorozat tagjainak látványos külleme egyedülálló a multi-effektek világában. A hang kiváló, a forma tökéletes, és elég kicsi ahhoz, hogy egy kisebb táskában elférjen. Így bárhová magával vihet saját hangjait, a koncert előtti beállás gyors és egyszerű lesz.

A valósidejű vezérlésekhez használja az Expression pedált!

A StompLab IIG és IIB Expression pedáljával vezérelheti a Wah effektet és a hangerőt, valamint az egyes efektek bizonyos paramétereit. A pedálnak köszönhetően saját, egyedi, korábban még sehol sem hallott hangzásokat hozhat létre.

Hangoló és más, kiegészítő kényelmi funkciók!

A StompLab sorozat tagjaiban beépített, kromatikus hangoló is található, hangoláshoz tehát nem kell külön eszközt használnia. A három LED segítségével a hangolás rendkívül egyszerű. Színpadon történő hangoláshoz használhatja a Mute funkciót is, így a közönség hangolás közben nem hallja a hangszer hangját. Az effekthez fejhallgatót is csatlakoztathat, melynek használatával otthon - a szomszédok vagy családtagok zavarása nélkül - késő éjszakáig játszhat, gyakorolhat. Az elemes működés a készüléket könnyen hordozhatóvá teszi, bárhová is megy, élvezheti a gitár vagy basszusgitár hangját.

Effekt tipusok

・StompLab IG/IIG

Pedal (8): COMP, FIX WAH vagy WAH(*IG=FIX WAH, IIG=WAH), AUTO WAH, BRN OCTAVE, ACOUSTIC, U-VIBE, TONE, RING MOD
Amp (44): BTQ CLEAN, PURE CLEAN, JAZZ CLEAN 1, JAZZ CLEAN 2, CALI CLEAN 1, CALI CLEAN 2, CALI CLEAN 3, CALI CLEAN 4, VOX AC4, VOX AC15TB, VOX AC15, VOX AC30TB, VOX AC30HH, VOX CRUNCH, US BLUES 1, US BLUES 2, US BLUES 3, US BLUES 4, US 2x12 1, US 2x12 2, US 2x12 3, US 2x12 4, UK ROCK 1, UK ROCK 2, UK ROCK 3, UK ROCK 4, BTQ OD, VOX NT15, VOX AC30BM, UK METAL 1, UK METAL 2, UK METAL 3, UK METAL 4, US HIGAIN 1, US HIGAIN 2, US HIGAIN 3, US HIGAIN 4, US METAL 1, US METAL 2, US METAL 3, US METAL 4, BTQ METAL 1, BTQ METAL 2, BTQ METAL 3
Drive (18): TONE DRIVE, BLUE DRIVE, TREBLE BOOST, GOLD DRIVE, TUBE OD, BRIT LEAD, FAT, METAL DIST, ROCK PLANET, TUBE DX, ORANGE DIST, CLASSIC+, GERMANIUM FUZZ, BIG FUZZ, VOX TONE BENDER, OCTA FUZZ, TECHNO FUZZ, CRUSHER
Cabinet (12): TWEED 1x8, TWEED 1x12, TWEED 4x10, BLACK 2x10, BLACK 2x12, VOX AC15, VOX AC30, VOX AD120VTX, UK H30 4x12, UK T75 4x12, US V30 4x12, CUSTOM
Modulation (9): CE CHORUS, MULTI CHORUS, FLANGER, ORG PHASE, TWIN TREM, G4 ROTARY, PITCH SHIFT, FILTRON1 (AUTO), FILTRON2 (MANUAL)
Delay (8): ANALOG DELAY 1, ANALOG DELAY 2, ANALOG DELAY 3, ANALOG DELAY 4, ECHO 1, ECHO 2, ECHO 3, ECHO 4
Reverb (3): ROOM, SPRING, HALL
Zajcsökkenző (1)
Hangerő (*csak az IG-nél)

・StompLab IB/IIB

Pedal (9): COMP, EXCITER, FIX WAH vagy WAH(*IB=FIX WAH, IIB=WAH), AUTO WAH, BRN OCTAVE, ACOUSTIC, U-VIBE, TONE, RING MOD
Amp (10): VALVE 1, VALVE 2, CLASSIC, SCOOPED, LA STUDIO, GOLD PANEL, JAZZ, STUDIO, AC100, UK MAJOR
Drive (8): TUBE OD, FAT DIST, ORANGE DIST, SHRED DIST, FUZZ, OCTA FUZZ, TECHNO FUZZ, CRUSHER
Cabinet (12): LA 4x10, LA 1x18, METAL 4x10, UK 4x12, UK 4x15, CLASSIC 8x10, MODERN 4x10, STUDIO 1x15, JAZZ 1x15, AC 2x15, COMBI, CUSTOM
Modulation (9): CE CHORUS, MULTI CHORUS, FLANGER, ORG PHASE, TWIN TREM, G4 ROTARY, PITCH SHIFT, FILTRON1 (AUTO), FILTRON2 (MANUAL)
Delay (8): ANALOG DELAY 1, ANALOG DELAY 2, ANALOG DELAY 3, ANALOG DELAY 4, ECHO 1, ECHO 2, ECHO 3, ECHO 4
Reverb (3): ROOM, SPRING, HALL
Zajcsökkentő (1)
Hangerő (*csak a IIB-nél)

Program kategória

・StomLab IG / IIG

BALLAD×10, JAZZ/FUSION×10, POP×10, BLUES×10, ROCK & ROLL×10, ROCK×10, HARD ROCK×10, METAL×10, HARD CORE×10, OTHER×10, USER×20

・StompLab IB / IIB

JAZZ/FUSION×10, POP1×10, POP2×10, ROCK1×10, ROCK2×10, HEAVY×10, FUNK1×10, FUNK2×10, DANCE×10, OTHER×10, USER×20

Műszaki paraméterek

Effektek száma: StompLab IG=103, StompLab IIG=104, StompLab IB=60, StompLab IIB=61
Programok száma: 120 (User = 20 / Preset = 100)
Audió bemenet: 1 (szabványos monó)
Audió kimenet: OUTPUT/PHONES (szabványos sztereó)
Jel feldolgozás: A/D átalakítás: 24 bit, D/A átalakítás: 24 bit
Hangoló méréshatár: A0 - E6, kalibrációs tartomány: A=438 Hz – 445 Hz
Tápellátás: 4 darab AA elem, DC 9V (külön megvásárolható: AC adapter)
Elemek élettartama: 7.5 óra (alkáli elemek használatakor) 
Méretek (szélesség x mélység x magasság): StompLab IG / IB = 145 x 125 x 57 / mm
Tömeg: StompLab IG / IB = 590 g
Tartozékok: 4 darab AA elem a készülék megfelelő működésének ellenőrzéséhez
Külön megvásárolható kiegészítő: AC adapter
Modulation (9):


Gyártó: VOX

Kulcsszavak: VOX, StompLab, IB, Modellezéses, basszusgitár, effektprocesszor, multieffekt,Megtekintve: 853


HÍRLEVÉLAdatvédelem    ÁSzF. Szerződési feltételek

SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés