Bevásárlókosár

Kategóriák

Nyitva tartás

 

Hírlevél

Termék ajánló


Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logoWebáruház bérlés

Akai Pro MPK Road 88 velocity-érzékeny, súlyozott kalapácsmechanikával ellátott billentyűzet aftertouch funkcióval

Hangtechnika / DJ Keverők / Azonosító: 01512

299.999 Ft
db

Akai Pro MPK Road 88

Az újdonságok sorát az Akai Pro MPK Road 88 billentyűs kontroller folytatja: a gyártó exkluzív, "Model-A" kalapács-mechanikájával és aftertouch funkcióval felszerelt modell prémium játékérzetet biztosít szinte bármilyen zenei stílusban.

Az igazán profi billentyűs művészek tudják: a játékérzet a legfontosabb. Ez tulajdonság különbözteti meg az igazán nagyszerű hangszert az átlagostól. Az Akai Pro, - a billentyűs készülékek elismert és meghatározó innovátora - két évig tartó kutatás és mérnöki munka során alkotta meg a "Model-A" mechanikát. Az eredmény természetes és reszponzív játékélmény, amely messze túlmutat az árkategóriáján.

A készülékben helyet kapott egy előadás-központú, alacsony válaszidejű hangkártya is, amelynek segítségével maradéktalanul kihasználhatjuk virtuális hangszereink lehetőségeit. A 4 kimeneten keresztül könnyedén továbbíthatjuk a jelünket keverő, vagy aktív hangsugárzó felé. Az MPK Road 88 egyik legfontosabb részét képezi az AIR Music Techology által fémjelzett népszerű billentyűs virtuális hangszerpark: a DB-33 (elektronikus orgona), a Velvet (vintage elektromechanikus zongorák) és a Mini Grand (zongora), amelynek magával ragadó hangjáról mindenkinek érdemes meggyőződnie.

Az MPK Road 88 teljes körű csatlakozási lehetőségeket kínál: két expression-, egy sustain pedál bemenet és 5-tűs MIDI ki/be csatlakozó jól jöhet a különféle szituációk során. A billentyű hordozására szolgáló gyári keménytok a kényelem mellett a biztonságos szállítást is garantálja valamint az üzembe helyezést is nagyban megkönnyíti.

Az MPK Road 88 jellemzői:

-          88-billentyűs, velocity-érzékeny, súlyozott kalapácsmechanikával ellátott billentyűzet aftertouch funkcióval

-          Beépített USB hangkártya, 2 TRS fő- és 2 TRS Aux kimenettel

-          MIDI be/kimenet hangmodulokhoz

-          3 pedálbemenet (2 expression, 1 sustain)

-          Transzponálás, Split és Preset gombok

-          Hangerő állítási lehetőség a fő-, aux-, és fejhallgató esetében

-          Integrált hordtáska füllel

Méretek: 1399,2 x 369 x 171 mm

Tömeg: 28,3 kg

Gyártó: Akai

Kulcsszavak: Akai, Pro, MPK, Road, 88, velocity, érzékeny, súlyozott, kalapácsmechanikával, kalapácsmechanika, billentyűzet, aftertouch, funkció,Megtekintve: 732
HÍRLEVÉLAdatvédelem    ÁSzF. Szerződési feltételek

SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés