Bevásárlókosár

Kategóriák

Nyitva tartás

 

Hírlevél

Akciós termékek

KORG Pa-700 szintetizátor
KORG Pa-700 szintetizátor

435.900 Ft
AKCIÓ! - 17%
359.900 Ft

További akciós termékek

Termék ajánló


Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logoWebáruház bérlés
Vásárlási információ

Vásárlási információk
 
 
 
 
Az általános szerződési feltételek ÁSzf a főoldal alján találhatók.
Webáruházunk adatvédelmi ismertetője a főoldal alján található.
Elállási nyilatkozat (letölthető formátumban)

A megrendelés távollevők közötti, elektronikus úton kötött szerződésnek minősül a fogyasztó számára fizetési kötelezettséggel jár! 

A Hangszerabc.hu a Hangszerbolt Gyöngyös online webáruháza. Üzletünk több mint 20 éve működik Gyöngyösön, miközben évről-évre bővítettük árukészletünket és az általunk forgalmazott márkákat. Büszkén állíthatjuk, hogy ezen idő alatt  több ezer elégedett vásárlót szolgáltunk ki! 

 A termékek árai minden esetben tartalmazzák a 27%-os ÁFÁT !!!

Áruinformációk
A webshopban szereplő termékekre vonatkozó techniaki-, ár- és kaphatósági információk tájékoztató jellegűek, eladó a tévedés jogát fenntartja.

Vásárlás menete: 
A szerződéskötés lehetséges nyelve a magyar.
A Felek között ily módon létrejött szerződés,  kizárólag az elektronikus formában történő kereskedelemre vonatkozik a Szolgáltató azt iktatja, és annak létrejöttét követő 6 hónapig őrzi.

 - Regisztráld magad!
 - Jelentkezz be és a megvásárlandó terméket(ket) a helyezd a kosárba, aminek tartalmát, és költségét  a jobb oldali "Kosár" menüben nyomonkövetheted.
 - A vásárlás befejeztével értelemszerüen kövesd a rendszer utasításait, amit végül a "rendelés feladása" gomb megnyomásával fejezhetsz be!

 -Ezután rögtön kapnod kell egy visszaigazoló e-mailt a rendelésedről. Ha nem kapnád meg rövid időn belül a visszaigazolást, kérlek kérj segítséget bármely elérhetőségünkön.

 - A vevő rendelésének elküldését követően eladó emailben vagy telefonon igazolja vissza a megrendelt termékek fizetendő ellenértékét, a kiszállítás időpontját és díját. Eladó fenntartja a jogot, hogy bizonyos termékek rendelése esetén vevőtől előleget kérjen. Előbbiek vevő részéről történő jóváhagyása esetén, illetve az esetleges előleg megfizetésétől tekintik a felek a megrendelést elfogadottnak. 


 
Mivel  a megrendelés távollevők közötti, elektronikus úton kötött szerződésnek minősül, a fogyasztó számára fizetési kötelezettséget jelent! 

Szállítás: A Posta gondoskodik a termékek házhozszállításáról.
Bruttó 35000 Ft-tól a kiszállítás ingyenes!  35.000 Ft alatti rendeléseknél a szállítás a normál Postai díjak szerint alakul.
A megrendelt termékek kiszállítását a Magyar Posta végzi, előzetes telefonos egyeztetés nélkül. A csomagok kiadása a rendelésben megadott címzett vagy azon egyéb személyek aláírása ellenében történik, akikről a körülmények alapján feltételezhető, hogy jogosultak a csomagok átvételére. Ilyen személyek mindenekelőtt a címmel azonos helyiségekben jelen levő személyek és a meghatalmazással rendelkezők. Az utánvét összegének megfizetését és az átvétel vevő általi igazolását követően történik a csomagok átadása vevő részére. Az első kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén a második kiszállítási kísérlet az alapszolgáltatás része.
Amennyiben ez is sikertelen, a küldeményt a futár visszaszállítja eladó részére. Ebben az esetben eladó fenntartja a jogot, hogy vevő további vagy ismételt megrendelését csak abban az esetben fogadja el, ha a vevő megfizeti a meghiúsult fuvar költségét is. 


Szállítási idõ:

 - Ha a megrendelt áru van a készletünkön és  a rendelés 13:00h-ig beérkezik a rendszerünkbe, következõ munkanap kiszállításra is kerül. Hétfőtől-Péntekig!
 - A honlapon látható termékek nagy része van raktárunkon, és azonnal szállíthatóak !
 - Ha nincs raktáron a megrendelt árucikk, általában márkától függõen, 2-5  munkanap a kézbesítési idő!
 - Megrendelés elõtt érdemes e-mailben vagy telefonon érdeklõdni hogy az adott termék van e készletünkön ha esetleg nincs, mikorra várható !
 - Ha nincs a kiszemelt hangszer készletünkön és ritkán keresett termékről van szó, akkor 20% előleget a megrendelésedhez. Erről külön mailban küldünk értesítést! 
 - befizetésnél / utalásnál a banknál a megjegyzés rovatba neved, rendelési számod és a termék tipusát tüntessétek fel és ne felejtsétek el a befizetést igazoló szelvényt minimum az áru átvételéig megõrizni!  

Fizetés módok:
 - A futárnak vagy postának a helyszínen az áru átvételekor. 
 - Banki elõre átutalással is lehet. A számlaszámunk: 10103551-03242730-00000003
 - Külföldről történő átutalás esetén szükséges alapadatok:

           Nemzetközi bankszámlaszám: HU73-10103551-03242730-00000003
           Számlaazonosító/IBAN szám:  01M00032427
           SWIFT/BIC kód:                   BUDAHUHB
           Cégnév:                             Cordial Bt.    
           Székhely:                          3200 - Gyöngyös, Kossuth u. 38. Hungary
           Levelezési cím:                  HangszerABC  3200 Gyöngyös, Kossuth u 38
           Üzlet (HangszerABC):        Hangszerbolt   3200 Gyöngyös, Kossuth u 38


FELELŐSSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT


Információk és tartalmak használata:

A honlap és a webáruház oldalain megjelenő információk, meghatározások, leírások, feltételek és cikkek előzetes bejelentés nélkül módosulhatnak. Valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál, semmiféle felelősséget nem vállalunk az információk esetleges hiányosságai, pontatlanságai miatt. A honlap és a webáruház oldalain feltüntetett valamennyi információ felhasználása a felhasználó saját felelősségére történhet. Az ezen a honlapon található  általános információk csak tájékoztató jellegek. Az információkat kizárólag a Hangszerabc szerkeszti, és miközben arra törekszünk, hogy az itt található adatok naprakészek és helyesek legyenek, semmilyen felelősséget vagy garanciát az itt feltüntetett és megjelentetett  adatok teljességét, pontosságát, megbízhatóságát, alkalmasságát illetően.

Kárfelelősség kizárása: 

A Hangszerabc semmilyen körülmények között nem tartozik kártérítési felelősséggel, korlátozás nélkül ideértve a közvetlen, közvetett, speciális vagy esetleges következményekért, veszteségért, költségért való felelősséget, amelyek a honlap és a webáruház oldalainak használatával kapcsolatban, vagy használatából, használatra képtelen állapotából, vagy nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibából, üzemzavarból, információ továbbítási késedelemből, vagy vírus tevékenysége okán keletkeznek, akkor sem, ha a Hangszerabc (Cordial bt.)-t, vagy annak képviselőjét tájékoztatták a lehetséges károkról, veszteségekről vagy költségekről. Az oldal vagy áruház által hivatkozott internetes forrásokban szereplő tartalmi információk a Hangszerabc (Cordial bt.). által nem kerültek ellenőrzésre vagy jóváhagyásra, ez irányú felelősségvállalásunkra a fentiekben meghatározott elvek az irányadóak.

 

Az ezen a honlapon keresztül elérhető, más oldalak nem állnak a Hangszerabc (Cordial bt) ellenőrzése alatt, azokra semmiféle ráhatásunk nincs annak  jellegét, tartalmát és elérhetőségét illetően. Az így megtörtént kapcsolatfelvétel nem feltételnül jelent ajánlást, vagy jóváhagyást a Hangszerabc. részéről. Minden erőfeszítést megteszünk, hogy a honlapot naprakészen tartsuk, azt  zökenőmentesen használhassák.  Azonban Hangszerabc nem vállal felelősséget és nem tehető felelőssé, a honlap technikai okok miatt ideiglenesen nem érhető el.

       


Ha nem találtad meg a választ a kérdésedre, akkor a Kapcsolat menü alatt megtalálható elérhetőségek valamelyik keress bennünket.

 


HÍRLEVÉLAdatvédelem    ÁSzF. Szerződési feltételek

SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés