webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Kereső

Bevásárlókosár

Akciós termékek

hangszerabc 03056
Meinl FWB190VSB bongó

36.200 Ft
AKCIÓ! - 24%
27.500 Ft

További akciós termékek

Hírlevél


Termék ajánló

Partnereink


Webáruház
Vásárlási információ

Vásárlási információk
 
 
 
 


A Hangszerabc.hu a Hangszerbolt Gyöngyös online webáruháza. Üzletünk több mint 20 éve működik Gyöngyösön, miközben évről-évre bővítettük árukészletünket és az általunk forgalmazott márkákat. Büszkén állíthatjuk, hogy ezen idő alatt  több ezer elégedett vásárlót szolgáltunk ki! 

 A termékek árai minden esetben tartalmazzák a 27%-os ÁFÁT !!!

Áruinformációk
A webshopban szereplő termékekre vonatkozó techniaki-, ár- és kaphatósági információk tájékoztató jellegűek, eladó a tévedés jogát fenntartja.


Vásárlás menete: 

A szerződéskötés lehetséges nyelve a magyar. A megkötött szerződés elektronikus úton történik, ezért nem minősül írásban foglalt szerződésnek! A teljesített szerződéseket elektronikus formában tároljuk, így ezen szerződések utóbb hozzáférhetők lesznek.

 -
Regisztráld magad!
 - Jelentkezz be és a megvásárlandó terméket(ket) a helyezd a kosárba, aminek tartalmát, és költségét  a jobb oldali "Kosár" menüben nyomonkövetheted.
 - A vásárlás befejeztével értelemszerüen kövesd a rendszer utasításait, amit végül a "rendelés feladása" gomb megnyomásával fejezhetsz be!
 -Ezután rögtön kapnod kell egy visszaigazoló e-mailt a rendelésedről. Ha nem kapnád meg rövid időn belül a visszaigazolást, kérlek kérj segítséget bármely elérhetőségünkön.
 - A vevő rendelésének elküldését követően eladó emailben vagy telefonon igazolja vissza a megrendelt termékek fizetendő ellenértékét, a kiszállítás időpontját és díját. Eladó fenntartja a jogot, hogy bizonyos termékek rendelése esetén vevőtől előleget kérjen. Előbbiek vevő részéről történő jóváhagyása esetén, illetve az esetleges előleg megfizetésétől tekintik a felek a megrendelést elfogadottnak. 


 
Szállítás: 
Futárszolgálat, és a Posta gondoskodik a termékek házhozszállításáról.
Bruttó 35000 Ft-tól a kiszállítás ingyenes!  35.000 Ft alatti rendeléseknél a futárszolgálat díja a normál Postai díjak szerint alakul.
A megrendelt termékek kiszállítását a DPD Hungary kft. futárszolgálat végzi munkanapokon 8 és 17 óra között, ill. a Magyar Posta, előzetes telefonos egyeztetés nélkül. A csomagok kiadása a rendelésben megadott címzett vagy azon egyéb személyek aláírása ellenében történik, akikről a körülmények alapján feltételezhető, hogy jogosultak a csomagok átvételére. Ilyen személyek mindenekelőtt a címmel azonos helyiségekben jelen levő személyek és a meghatalmazással rendelkezők. Az utánvét összegének megfizetését és az átvétel vevő általi igazolását követően történik a csomagok átadása vevő részére. Az első kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén a második kiszállítási kísérlet az alapszolgáltatás része.
Amennyiben ez is sikertelen, a küldeményt a futár visszaszállítja eladó részére. Ebben az esetben eladó fenntartja a jogot, hogy vevő további vagy ismételt megrendelését csak abban az esetben fogadja el, ha a vevő megfizeti a meghiúsult fuvar költségét is. 


Szállítási idõ:
 - Ha a megrendelt áru van a készletünkön és  a rendelés 13:00h-ig beérkezik a rendszerünkbe, következõ munkanap kiszállításra is kerül. Hétfőtől-Péntekig!
 - A honlapon látható termékek nagy része van raktárunkon, és azonnal szállíthatóak !
 - Ha nincs raktáron a megrendelt árucikk, általában márkától függõen, 2-5  munkanap a kézbesítési idő!
 - Megrendelés elõtt érdemes e-mailben vagy telefonon érdeklõdni hogy az adott termék van e készletünkön ha esetleg nincs, mikorra várható !
 - Ha nincs a kiszemelt hangszer készletünkön és ritkán keresett termékről van szó, akkor 20% előleget a megrendelésedhez. Erről külön mailban küldünk értesítést! 
 - befizetésnél / utalásnál a banknál a megjegyzés rovatba neved, rendelési számod és a termék tipusát tüntessétek fel és ne felejtsétek el a befizetést igazoló szelvényt minimum az áru átvételéig megõrizni!  

Fizetés módok:
 - A futárnak vagy postának a helyszínen az áru átvételekor. 
 - Banki elõre átutalással is lehet. A számlaszámunk: 10103551-03242730-00000003
 - Külföldről történő átutalás esetén szükséges alapadatok:
           Nemzetközi bankszámlaszám: HU73-10103551-03242730-00000003
           Számlaazonosító/IBAN szám:  01M00032427
           SWIFT/BIC kód:                   BUDAHUHB
           Cégnév:                             Cordial Bt.    
           Székhely:                          3200 - Gyöngyös, Kossuth u. 38. Hungary
           Levelezési cím:                  HangszerABC  3200 Gyöngyös, Kossuth u 38
           Üzlet (HangszerABC):        Hangszerbolt   3200 Gyöngyös, Kossuth u 38WEBSHOP SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
A www.hangszerabc.hu internetes felületen található internetes áruház (webshop) használatával vevő kijelenti, hogy megismerte és elfogadja az alábbi feltételeket:

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Hangszerabc.hu/Cordial bt. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.hangszerabc.hu weboldalon keresztül nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek). Az ÁSZF minden jogügyletre és szolgáltatásra vonatkozik, amely az www.hangszerabc.hu weboldalon keresztül történik.

 

1. Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte

 

1.1. A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a www.eldoradomusic.hu weboldalon  található elektronikus áruházon keresztül történik. Továbbá jelen ÁSZF hatálya kiterjed minden olyan kereskedelmi ügyletre Magyarország területén, amely jelen szerződésben meghatározott Felek között jön létre. A www.hangszerabc.hu Online áruházban történő vásárlást az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (”Ektv.”) szabályozza.

1.2. Az www.hangszerabc.hu áruházban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon.

1.3. A www.hangszerabc.hu áruház szolgáltatásainak jelentős része elérhető minden felhasználó számára, regisztráció nélkül is. Egyes szolgáltatások azonban regisztrációhoz (majd belépéshez) kötöttek, melyre az ÁSZF-ben rögzítetteknek megfelelően bárki jogosult.

1.4. A Szolgáltató az Ügyfél megrendelését (ajánlatát) külön elfogadó e-mail útján fogadja el, melyben az Ügyfelet tájékoztatja egyebek mellett a szerződés létrejöttéről, illetve a várható szállítás idejéről. A megrendelés leadását követően a szerződés, annak teljesítéséig szabadon és következmény nélkül módosítható, illetve lemondható. Erre telefonon és elektronikus levélben van lehetőség. A Felek között az áru megvásárlásával magyar nyelven létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül.

1.5 Ügyfélszolgálat: Hangszerabc.hu  
Ügyfélszolgálati iroda helye: 3200 Hyöngyös, Kossuth u 38
Ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje: hétköznao 10-17-ig
Telefon/fax: +36 (37) 300-700

Garancia: 


10.000 Ft-os bruttó vételárat meghaladó árú termékekre vonatkozóan Szolgáltató 12 hónap jótállást vállal, bizonyos gyártók, forgalmazók ennél hosszabb jótállási időt vállalnak. Az általános jótállási kötelezettség alól kivitelt képeznek a kopó alkatrésznek minősülő termékek; az elektroncsövekre vonatkozóan a jótállási idő 90 nap, a szavatossági idő ebben az esetben is 2 év. A gitárhúrok jellegüknél fogva szintén nem tartoznak a 12 hónapos jótállási kategóriába, lévén ezek a használat mértékétől függően ennél jóval rövidebb idő alatt elhasználódnak. Szolgáltató az egyes termékekre vonatkozó jótállás időtartamát legkésőbb a termék Ügyfél általi átvételekor adott garanciajegyen (jótállási jegyen) szereplő adatok útján közli.

 

   Ügyfél a Szolgáltató általi teljesítés időpontjától (az átadás-átvétel, illetve üzembe helyezés napja) a jótállási időtartam ideje alatt érvényesítheti a jótálláshoz fűződő jogait.

   Ügyfél kizárólag a Szolgáltató által a termék átvételekor átadott jótállási jegy, vagy a kifizetés igazolására kiállított számla bemutatása, illetve átadása esetén jogosult jótálláshoz fűződő jogainak érvényesítésére. Ügyfélnek a vásárlás tényét minden kétséget kizáróan igazolnia kell. Az egyes termékekre vonatkozó jótálláshoz fűződő jogok köréről minden esetben a jótállási jegyben foglaltak irányadók.

   A jótállás időtartama alatt Szolgáltató a jótállási jegyben biztosítottaknak megfelelően Ügyfél választása szerint vállalja a hibás termék cseréjét vagy kijavítását, kivéve, ha a kijavítás vagy csere nem lehetséges, vagy Szolgáltatónak a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne. Amennyiben a kijavítás vagy a kicserélés nem lehetséges, vagy azt Szolgáltató nem vállalta, Ügyfél választása szerint megfelelő árleszállítást követelhet, vagy a szerződéstől elállhat, ha mindezt a jótállási jegyben vállaltak lehetővé teszik. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye. A javítást illetve cserét- a dolog tulajdonságaira és a jogosult által elvárható rendeltetésre figyelemmel- megfelelő határidőn belül, a jogosultnak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni. E körben a Szolgáltatónak törekednie kell arra, hogy a javítást vagy cserét legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze. Az  tájékoztatja vásárlóit, hogy a javítás vagy csere bizonyos esetekben több időt vehet igénybe, mint az ajánlott tizenöt nap.

   Ha az Ügyfél a termék meghibásodása miatt a termék átadásától számított három munkanapon belül érvényesíti csereigényét Szolgáltató köteles a terméket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
   A jótállási kötelezettség nem vonatkozik azon hibára, amelynek oka a teljesítés után keletkezett. Ennek bizonyítása Szolgáltatót terheli. A jótállás az Ügyfél törvényből eredő szavatossági jogait nem érinti. Az Ügyfél a javítás helyéről az adott termék garanciajegyén, vagy Szolgáltató ügyfélszolgálatán tájékozódhat.

   A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén jótállási igény nem érvényesíthető. A jótállási igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, de csak azon hibákra vonatkozóan melyek nem a leértékelés okaként szolgáltak.

   A Szavatossági igénnyel fogyasztói szerződés esetén elsősorban a 2 éves elévülési határidőn belül lehet fellépni, az első 6 hónapban a bizonyítási teher a Szolgáltatóra hárul, ezt követően a megrendelőnek kell bizonyíta

 
Elállás joga


A Vevő az Eladóval elektronikus úton kötött szerződéstől, 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat a 45/2014. (II. 26.). A Vevő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a terméket átvette. A Vevő elállási jogát a fentiekben meghatározott határidőn belül az Eladóhoz eljuttatott írásbeli nyilatkozattal gyakorolhatja. Indoklás nélküli elállás esetén a Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Ha a Vevő indoklás nélkül, a fent meghatározott határidőn belül, a fenti feltételeknek megfelelően kívánja a terméket visszaszolgáltatni, a Vevő által kifizetett összeget az Eladó az elállást követő 14 napon belül visszatéríti a Vevőnek. Bővebb információ

 

1. Adatvédelmi tájékoztató

 

A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az Hangszerabc.hu/Cordial bt által alkalmazott adatvédelmi és

adatkezelési elveket valamint a Vállalkozás adatvédelmi és adatkezelési politikáját.


Tulajdonos: Cordial bt

Adószám: 26009236-2-10

Székhely és számlázási cím: 3200 Gyöngyös, Kossuth u 38 

A jelen Szabályzat célja, hogy a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások minden területén, minden egyén számára, tekintet nélkül nemzetiségére vagy lakóhelyére, biztosítva legyen, hogy jogait és alapvető szabadságjogait, különösen a magánélethez való jogát tiszteletben tartsák a személyes adatainak gépi feldolgozása során (adatvédelem).

 

2. Az adatkezelő megnevezése

 


Tekintettel arra, hogy az adatkezelés az adatkezelővel ügyfélkapcsolatban álló felhasználókra vonatkozik, így a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (a továbbiakban: Avtv.) 30. § a) pontja alapján az adatkezelés adatvédelmi nyilvántartásba vétele nem szükséges.

 
 A kezelt személyes adatok köre

 

3.1. Regisztráció. A regisztráció során az Ügyfélnek kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

  • felhasználónév,
  • saját e-mail cím,
  • jelszó,
  • számlázási cím (számlázási név, utcanév, házszám, település, irányítószám),
  • szállítási cím (szállítási név, utcanév, házszám, település, irányítószám),
  • telefonszám

3.2. A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: a felhasználó bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybe vétele során generálódnak és melyeket az adatkezelő rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer a felhasználó külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adatok egyéb személyes felhasználói adatokkal - törvény által kötelezővé tett esetek kivételével - össze nem kapcsolhatók. Az adatokhoz kizárólag az adatkezelő fér hozzá.

3.3. A Weboldalon tett látogatások során egy vagy több cookie-t – azaz egy-egy karaktersorozatot tartalmazó kis fájlt – küldünk a látogató számítógépére, amely(ek) révén annak böngészője egyedileg azonosítható lesz. Ezen cookie-k a Google által biztosítottak, felhasználásuk a Google Adwords rendszerén keresztül történik. Ezeket a cookie-kat csak egyes al-oldalak látogatása esetén küldjük el a látogató számítógépére, tehát ezekben csak az adott al-oldal meglátogatásának tényét és idejét 
tároljuk, semmilyen más információt nem.

 

Az így elküldött cookie-k felhasználása a következő:

 

A külső szolgáltatók, közöttük a Google ezen cookie-k segítségével tárolják, ha a felhasználó korábban már látogatást tett a hirdető webhelyén, és ez alapján hirdetéseket jelenítenek meg a felhasználónak külső szolgáltatók - közöttük a Google - partnereinek internetes webhelyein.

A felhasználók a Google hirdetések kikapcsolására szolgáló oldalon tilthatják le a Google cookie-jait. (Azt is jelezheti a felhasználók számára, hogy a Network Advertising Initiative leiratkozási oldalán a külső szolgáltatók cookie-jait is letilthatják.

4. Az adatkezelés jogalapja, célja és módja

 

4.1. Az adatkezelésre a www.hangszerabc.hu internetes oldalon található internetes tartalmak felhasználóinak önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül sor, amely nyilatkozat tartalmazza a felhasználók kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy az oldal használata során közölt személyes adataik felhasználásra kerüljenek. Az adatkezelés jogalapja a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. tv. (Avtv.) 3.§ (1) bek. a) pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása. A hozzájárulást Felhasználó az egyes adatkezelések tekintetében a Weboldal használatával, a regisztrációval, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg.

4.2. Az adatkezelés célja a Weboldalon elérhető szolgáltatások nyújtásának biztosítása. A Szolgáltató az Ügyfél által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a megrendelés teljesítése és az esetlegesen létrejövő szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja.

4.3. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatok célja statisztikakészítés, az informatikai rendszer technikai fejlesztése, a felhasználók jogainak védelme.

4.4. Az adatkezelő a megadott személyes adatokat az e pontokban írt céloktól eltérő célokra nem használhatja fel. Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása - hacsak törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel - a felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges kizárólag.

4.5. Adatkezelő a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelősségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Bármely Ügyfél e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a felhasználót terheli, aki az e-mail címet regisztrálta.

 

5. Az adatkezelés időtartama

 

5.1. A regisztráció során kötelezően megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és annak törléséig tart. Nem kötelező adatok esetén az adatkezelés az adat megadásának időpontjától a kérdéses adat törléséig tart. A regisztráció Ügyfél általi törlésére, valamint Szolgáltató általi törlésére bármikor, az Általános Szerződési Feltételekben (a továbbiakban:ÁSZF) rögzített esetben és módon kerülhet sor.

5.2. A naplózott adatokat a rendszer – az utolsó látogatás dátumának kivételével, amelyet automatikusan felülír – a naplózás időpontjától számított 6 hónapig tárolja.

5.3. Fenti rendelkezések nem érintik a jogszabályban (pl. számviteli jogszabályokban) meghatározott megőrzési kötelezettségek teljesítését, valamint a Weboldalon történő regisztráció során vagy egyéb módon adott további hozzájárulások alapján történő adatkezeléseket.

 

6. Az adatokat megismerő személyek köre, adattovábbítás, adatfeldolgozás

 

6.1. Az adatokat elsődlegesen Szolgáltató illetve Szolgáltató belső munkatársai jogosultak megismerni, azonban azokat nem teszik közzé, harmadik személyek részére nem adják át.

6.2. Az alapul fekvő informatikai rendszer üzemeltetése, a megrendelések teljesítése, az elszámolás rendezése körében Szolgáltató adatfeldolgozót (pl. rendszerüzemeltető, fuvarozó vállalat, könyvelő) vehet igénybe. Szolgáltató az ilyen külső szereplők adatkezelési gyakorlatáért nem felelős.

6.3. A fentieken túl az Ügyfélre vonatkozó személyes adatok továbbítására kizárólag törvényben kötelezően meghatározott esetben, illetve az Ügyfél hozzájárulása alapján kerülhet sor.

 

7. Ügyféli jogok és jogérvényesítési lehetőségek

 

7.1. Az Ügyfél bármikor jogosult tájékoztatást kérni a Szolgáltató által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor módosíthatja azokat az ÁSZF-ben meghatározott módon. Ügyfél jogosult továbbá adatai törlésének kérésére az e pontban megadott elérhetőségek útján.

7.2. Szolgáltató az Ügyfél kérésére tájékoztatást ad a rá vonatkozó, általa kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait. Szolgáltató a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást.

7.3. Az érintett a jogait az alábbi elérhetőségeken gyakorolhatja:
 hangszerabc@hangszerabc.hu   Tel: 37/300-700
A Ügyfél bármely, az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, illetve észrevétellel a Szolgáltató munkatársához fordulhat a fenti elérhetőségeken keresztül.

7.4. Az Ügyfél bármikor jogosult a helytelenül rögzített adatainak helyesbítését vagy azok törlését kérni. Egyes adatait az Ügyfél a Honlapon maga helyesbítheti; egyéb esetekben Szolgáltató a kérelem beérkezésétől számított 3 munkanapon belül törli az adatokat, ez esetben azok nem lesznek újra helyreállíthatók. A törlés nem vonatkozik a jogszabály (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat Szolgáltató a szükséges időtartamig megőrzi.

7.5. Az Ügyfél az Avtv., valamint a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény) alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, kérheti továbbá az adatvédelmi biztos segítségét is (1051 Budapest, Nádor u. 22. Postacím: 1387 Budapest Pf. 40, további információ: http://abiweb.obh.hu/abi/).

7.6. Amennyiben az Ügyfél szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció során harmadik fél adatait adta meg vagy a Honlap használata során bármilyen módon kárt okozott, a Szolgáltató jogosult az Ügyféllel szembeni kártérítés érvényesítésére. A Szolgáltató ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

 

8. E-mail címek felhasználása

 

8.1. A Szolgáltató kiemelt figyelmet fordít az általa kezelt elektronikus levélcímek felhasználásnak jogszerűségére, így azokat csak az alábbiakban meghatározott módon használja fel (tájékoztató vagy reklám) e-mail küldésére.

8.2. Az e-mail címek kezelése elsősorban az Ügyfél azonosítását, a megrendelések teljesítése, szolgáltatások igénybe vétele során a kapcsolattartást szolgálja, így elsősorban ennek érdekében kerül sor e-mail küldésére.

8.3. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások vagy az ÁSZF változása esetén a változásokra vonatkozó, valamint a Szolgáltató egyéb hasonló szolgáltatásaira vonatkozó tájékoztatást a Szolgáltató bizonyos esetekben elektronikus formában, e-mailben juttatja el az érintettek részére. Az ilyen "értesítési listáról" nem lehet leiratkozni, ezen értesítéseket azonban a Szolgáltató nem használja reklámozási célra.

8.4 A hangszerabc.hu a regisztrált felhasználók részére promóciós e-maileket küld, melyben újdonságokat, akciókat, eseményeket ajánl a felhasználó figyelmébe. Felhasználó kérheti, hogy ne kapjon ilyen e-maileket, ezt az e-mailek alján levő linkre klikkelve érheti el.

 

9. Egyéb rendelkezések

 

9.1. Szolgáltató rendszere a felhasználók aktivitásáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatóak össze a felhasználók által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.

9.2.Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat a Szolgáltató az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről a felhasználót tájékoztatja, és ehhez előzetes, kifejezett hozzájárulását megszerzi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy a felhasználást megtiltsa.

9.3. Szolgáltató kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Kötelezi magát arra is, hogy minden olyan harmadik felet, akiknek az adatokat esetlegesen továbbítja vagy átadja, ugyancsak felhívja ez irányú kötelezettségeinek teljesítésére.

9.4. Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen Szabályzatot az Ügyfelek előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően az Ügyfél a szolgáltatás használatával ráutaló magatartással elfogadja a módosított Szabályzatban foglaltakat.  
Budapest, 2017. augusztus 28

       


Ha nem találtad meg a választ a kérdésedre, akkor a Kapcsolat menü alatt megtalálható elérhetőségek valamelyik keress bennünket.

 

webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc