webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Kereső

Bevásárlókosár

Akciós termékek

hangszerabc 03056
Meinl FWB190VSB bongó

36.200 Ft
AKCIÓ! - 24%
27.500 Ft

További akciós termékek

Hírlevél


Termék ajánló

PartnereinkWebáruház
Vásárlási információ

Vásárlási információk
 
 
 
 
Az általános szerződési feltételek ÁSzf a főoldal alján találhatók.
Webáruházunk adatvédelmi ismertetője a főoldal alján található.
Elállási nyilatkozat (letölthető formátumban)

A megrendelés távollevők közötti, elektronikus úton kötött szerződésnek minősül a fogyasztó számára fizetési kötelezettséggel jár! 

A Hangszerabc.hu a Hangszerbolt Gyöngyös online webáruháza. Üzletünk több mint 20 éve működik Gyöngyösön, miközben évről-évre bővítettük árukészletünket és az általunk forgalmazott márkákat. Büszkén állíthatjuk, hogy ezen idő alatt  több ezer elégedett vásárlót szolgáltunk ki! 

 A termékek árai minden esetben tartalmazzák a 27%-os ÁFÁT !!!

Áruinformációk
A webshopban szereplő termékekre vonatkozó techniaki-, ár- és kaphatósági információk tájékoztató jellegűek, eladó a tévedés jogát fenntartja.

Vásárlás menete: 
A szerződéskötés lehetséges nyelve a magyar.
A Felek között ily módon létrejött szerződés,  kizárólag az elektronikus formában történő kereskedelemre vonatkozik a Szolgáltató azt iktatja, és annak létrejöttét követő 6 hónapig őrzi.

 - Regisztráld magad!
 - Jelentkezz be és a megvásárlandó terméket(ket) a helyezd a kosárba, aminek tartalmát, és költségét  a jobb oldali "Kosár" menüben nyomonkövetheted.
 - A vásárlás befejeztével értelemszerüen kövesd a rendszer utasításait, amit végül a "rendelés feladása" gomb megnyomásával fejezhetsz be!

 -Ezután rögtön kapnod kell egy visszaigazoló e-mailt a rendelésedről. Ha nem kapnád meg rövid időn belül a visszaigazolást, kérlek kérj segítséget bármely elérhetőségünkön.

 - A vevő rendelésének elküldését követően eladó emailben vagy telefonon igazolja vissza a megrendelt termékek fizetendő ellenértékét, a kiszállítás időpontját és díját. Eladó fenntartja a jogot, hogy bizonyos termékek rendelése esetén vevőtől előleget kérjen. Előbbiek vevő részéről történő jóváhagyása esetén, illetve az esetleges előleg megfizetésétől tekintik a felek a megrendelést elfogadottnak. 


 
Mivel  a megrendelés távollevők közötti, elektronikus úton kötött szerződésnek minősül, a fogyasztó számára fizetési kötelezettséget jelent! 

Szállítás: A Posta gondoskodik a termékek házhozszállításáról.
Bruttó 35000 Ft-tól a kiszállítás ingyenes!  35.000 Ft alatti rendeléseknél a szállítás a normál Postai díjak szerint alakul.
A megrendelt termékek kiszállítását a Magyar Posta végzi, előzetes telefonos egyeztetés nélkül. A csomagok kiadása a rendelésben megadott címzett vagy azon egyéb személyek aláírása ellenében történik, akikről a körülmények alapján feltételezhető, hogy jogosultak a csomagok átvételére. Ilyen személyek mindenekelőtt a címmel azonos helyiségekben jelen levő személyek és a meghatalmazással rendelkezők. Az utánvét összegének megfizetését és az átvétel vevő általi igazolását követően történik a csomagok átadása vevő részére. Az első kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén a második kiszállítási kísérlet az alapszolgáltatás része.
Amennyiben ez is sikertelen, a küldeményt a futár visszaszállítja eladó részére. Ebben az esetben eladó fenntartja a jogot, hogy vevő további vagy ismételt megrendelését csak abban az esetben fogadja el, ha a vevő megfizeti a meghiúsult fuvar költségét is. 


Szállítási idõ:

 - Ha a megrendelt áru van a készletünkön és  a rendelés 13:00h-ig beérkezik a rendszerünkbe, következõ munkanap kiszállításra is kerül. Hétfőtől-Péntekig!
 - A honlapon látható termékek nagy része van raktárunkon, és azonnal szállíthatóak !
 - Ha nincs raktáron a megrendelt árucikk, általában márkától függõen, 2-5  munkanap a kézbesítési idő!
 - Megrendelés elõtt érdemes e-mailben vagy telefonon érdeklõdni hogy az adott termék van e készletünkön ha esetleg nincs, mikorra várható !
 - Ha nincs a kiszemelt hangszer készletünkön és ritkán keresett termékről van szó, akkor 20% előleget a megrendelésedhez. Erről külön mailban küldünk értesítést! 
 - befizetésnél / utalásnál a banknál a megjegyzés rovatba neved, rendelési számod és a termék tipusát tüntessétek fel és ne felejtsétek el a befizetést igazoló szelvényt minimum az áru átvételéig megõrizni!  

Fizetés módok:
 - A futárnak vagy postának a helyszínen az áru átvételekor. 
 - Banki elõre átutalással is lehet. A számlaszámunk: 10103551-03242730-00000003
 - Külföldről történő átutalás esetén szükséges alapadatok:

           Nemzetközi bankszámlaszám: HU73-10103551-03242730-00000003
           Számlaazonosító/IBAN szám:  01M00032427
           SWIFT/BIC kód:                   BUDAHUHB
           Cégnév:                             Cordial Bt.    
           Székhely:                          3200 - Gyöngyös, Kossuth u. 38. Hungary
           Levelezési cím:                  HangszerABC  3200 Gyöngyös, Kossuth u 38
           Üzlet (HangszerABC):        Hangszerbolt   3200 Gyöngyös, Kossuth u 38


 Megrendelő tudomásul veszi, hogy a megrendelés  fizetési kötelezettséggel jár!        


Ha nem találtad meg a választ a kérdésedre, akkor a Kapcsolat menü alatt megtalálható elérhetőségek valamelyik keress bennünket.

 

webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Adatvédelem    ÁSzF. Szerződési feltételek
lábléc